Diverse

3 destinationer med fantastisk mad

Har du ikke planlagt hvor sommerrejsen skal gå hen endnu og kunne du godt tænke dig en rejse med fantastiske madoplevelser? Så bør du læse med her, hvor vi kommer med vores bud på 3 destinationer til sommerferien, hvor du finder fantastisk mad.

 

Italien

Det første land, som du bør overveje, hvis du gerne vil have fantastiske madoplevelser, er Italien. I Italien kan du finde en lang række lækre restauranter, hvor du kan smage lækre retter fra det italienske køkken, der er populært over hele verden.

Maden er en stor del af den italienske kultur, og du kan derfor finde god mad uanset hvor du er i Italien. De forskellige regioner i Italien er kendt for hver deres retter, og du kan derfor finde meget forskelligt mad, alt efter hvor i Italien du rejser.

Det italienske køkken er dog især kendt for lækre pastaretter og fantastiske pizzaer, som du kan finde overalt i Italien sammen med bruschetta og skampi der også er blandt de mest populære retter i Italien. Du kan herefter afslutte med en lækker gelatte eller tiramisu.

Italien er samtidig kendt for at huse nogle af de mest kendte vinmærker. Italien er kendt Amarone og Barolo der er nogle af verdens mest eksklusive vine. Hvis du tager på tur til Italien, bør du derfor også tage forbi en vinmark og smage nogle af de fantastiske vine fra Italien. Mange steder kan du komme du og høre om, hvordan vinene produceres.

 

Frankrig

For at lave en liste med fantastiske madoplevelser skal vi selvfølgelig have Frankrig med på listen.

Frankrig er kendt for at elske mad og det kommer til gode for de mange turister, der hvert år besøger landet.

I Frankrig kan du finde en masse fantastisk gastronomi ved at besøge nogle af de mange restauranter du finder rundt omkring i Frankrig. Du kan finde spændende restauranter overalt i Frankrig og det er derfor lige meget hvilken del af Frankrig du besøger, hvis du gerne vil have et par madoplevelser med på din rejse.

Frankrig er kendt for specielle retter som at servere snegle og frølår. Samtidig er det franske køkken kendt for at servere mad i en særlig høj kvalitet, som gør at du er sikret et godt måltid, når du besøger en restaurant i Frankrig.

Og så skal det selvfølgelig også nævnes at Frankrig er kendt for verdens bedste oste og baguette i stor stil, som du ikke skal snydes for, hvis du lægger vejen forbi det franske land.

 

Grækenland

Det sidste land på denne liste er Grækenland. Grækenland er kendt for sine helt egne retter, som du ikke finder lignende andre steder i verden.

Blandt nogle af de mest kendte retter i Grækenland kan Moussaka, tzatziki og græsk salat med fetaost nævnes. Du kender sikkert nogle af retterne herhjemmefra, men du har ikke fået rigtig tzatziki før du har fået det fra et ægte græsk køkken.

Når du rejser til Grækenland, er det nemt at finde god mad uden det behøver at koste ret meget. Du kan finde mange små restauranter, hvor du kan få lækker mad til rimelige priser, så der også bliver penge til andre oplevelser.

Når du skal arrangere din madrejse, gælder det om at finde billige flybilletter, så der er ekstra penge som du kan bruge på madoplevelserne. For at finde billige flybilletter kan du med fordel bruge en sammenligningstjeneste som fx Rejsepriser.

Når du har fundet flybilletterne til din rejse er der kun tilbage at ønske god rejse og bon appetit.

LEAVE A COMMENT