Diverse

Hold ferie på budget

I disse tider må man planlægge billige ferier, som med mange andre ting må alting klares på budget. Få idéer til billig ferie.

Dansk cykelferie

Der er mange smukke steder i Danmark. Du kan komme hurtigt rundt med en cykel og besøge nye steder i omegnen. Ifør dig nogle gode cykelshorts og hav et telt, sovepose og grej til mad over bål – så er du allerede godt kørende. Der er noget befriende i ikke at vide, hvor vejen går hen. Der er mange gratis sheltere rundt om i Danmark, som man kan overnatte i.

Oplev Danmark fra havet

Har du en båd, eller kender du nogen du kan låne en båd af? Så er det en oplagt mulighed at sejle ud på Danmarks farvande. Det er en skøn og anderledes måde at holde ferie på. Bliv vugget i seng af bølgens gyngen. Find det perfekte udstyr til en ferie på båd på marineudstyr.dk. Her kan du finde en masse smart grej, som er ideelt at have med på turen.

Togtur gennem Europa

Tag på ægte eventyr i tog gennem Europa. Der findes interrail billetter, der kan føre dig langt ud i Europas skønne steder. Ønsker du blot at komme rundt i Danmark, kan du også nå langt med en orangebillet hos DSB. Sørg for gode brætspil, guf og musik – og husk at nyde den smukke udsigt, som toget kører igennem Europa.

Besøg i kolonihavehus

Måske dine bedsteforældre ejer et kolonihavehus eller har et ledigt gæsteværelse i deres store villa? Det er en oplagt ferie at tage. Du kan bo billigt hos familie eller venner, og de bliver med garanti glade for dit selskab. Brug noget kvalitetstid sammen og oplev nye kanter af Danmark. Der er mange gode oplevelser at hente i selskab med dem man holder af.

Privat udlejning 

Er du mere til luksus, men synes hotel bliver for dyrt. Så er der også privat udlejning af huse. Hjemmesider som AirBnb er her en oplagt mulighed.

Der er mange forskellige måder at holde ferie på, og det behøver ikke at koste en formue.

LEAVE A COMMENT