Shopping

Hvad er Singles Day?

Hvem elsker ikke et godt tilbud? Måske har du hørt det før, eller måske er det helt nyt for dig – Singles Day er nemlig først kommet til Danmark for ikke alt for mange år siden og er faktisk adopteret helt fra Kina, hvor det begyndte i 90’erne. Den 11. november går det løs med Singles Day, og du kan spare penge på en masse lækre ting. Herunder kan du læse meget mere om tilbud på Singles Day.

Udsalgsdagen over dem alle

Der findes et par kendte, nærmest verdensomspændende, udsalgsdage såsom Singles Day, Black Friday og Cyber Monday. De fleste danskere har hørt om Black Friday, som virkelig har trumfet igennem det danske marked de seneste år, men statistikken viser, at det faktisk er Singles Day, der omsætter for allermest. Singles Day er større internationalt end Black Friday, og det betyder altså, at det går helt amok med mange gode tilbud den 11. november.

Hvilke tilbud kan jeg gøre mig på Singles Day?

Først og fremmest skal det understreges, at uanset om du er single eller ej, kan du sagtens få gavn af de mange gode tilbud. Singles Day er et symbolsk navn ligesom Valentines Day, og navnet startede som en ’modreaktion’ på Valentines Day. Hovedformålet med Singles Day Danmark er altså, at du kan få nogle gode tilbud, og så skal du ikke lægge så meget i, om du er single eller ej.

På Singles Day kan du få tilbud hos mange forskellige butikker, herunder:

  • Internetforhandlere
  • Fysiske butikker

Der er mange forskellige forhandlere, der har tilbud på Singles Day. Du kan få tilbud på alt fra tøj, sportsgear, skønhedspleje, boligudstyr m.m. den 11. november, hvor der er Singles Day.

Husk at være hurtig på Singles Day. Ethvert lager, uanset hvor stort det end måtte være, har et begrænset antal varer. Hvis der er noget, du virkelig har luret på, som du kan se er sat ned på Singles Day, skal du endelig slå til, da du i mange tilfælde kan spare en god del og få de oplevelser eller genstande, du har gået og drømt om.